fbkicsi
insta
13256314_1723826127869929_4786708594556628797_n

A Portán lévő Nagyházban és a Kisházban összesen maximum 12 főt tudunk kényelmesen elszállásolni.

A nagyobb vendégházban 3 szobánk van, 2 db háromágyas és 1 db kétágyas, ami pótágyazható. Minden szobának van egy kis terasza illetve minden szobához privát fürdőszoba tartozik.
A Kisházban 2 fős hálószoba van, és egy saját kis nappali. Szükség esetén a nappaliban 2 személyes ággyá alakítható a kanapé. Természetesen a fürdőszobán itt sem kell senkivel osztozni.

Az ittalváson kívül, külön kérésre reggelit is rittyentünk nektek. Minden garantáltan friss és helyi!
A közösségi helyiség 24 főnek nyújt kényelmesen placcot. Szervezhettek ide bulit a barátokkal, klub összejöveteleket, bográcsozós vagy grillezős ebédet, vacsorát a kiscsaládnak, fotózkodhattok vagy csak simán hentereghettek a fűben limonádét vagy fröccsöt szürcsölve és elmélkedhettek az élet nagy dolgain, akár egyedül is.
Az idén tavasszal ültettünk 130 tő levendulát. Szerintünk nagyon szép lesz!
Saját zárt parkolónkban tudod hagyni a kocsidat.
Ha nem tudsz teljesen elszakadni a valós vagy virtuális világtól, a Porta teljes területén van Wi-Fi, amely a vendégeink részére természetesen ingyenes.
Szobáink fűthetőek, így télen-nyáron nyitva vagyunk. A Porta megépítésénél igyekeztünk olyan megoldásokat keresni, melyek segítségével minimalizálni tudjuk az ökológiai lábnyomunkat. Ezért házaink fűtését és a melegvizet egy komplett hőszivattyús rendszer biztosítja, melynek károsanyag kibocsájtása 0! Erre különösen büszkék vagyunk.


 

Vendégházunk és szobáink
szp